Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عنایت‌الله رحیمی در نشستی مشترک با معاون وزیر صمت و سرپرست شرکت توسعه و نوسازی صنایع ایران، گفت: برای برداشتن گام‌های موثر در راستای توسعه صنایع و صنعتی سازی استان فارس، همراهی همه مجموعه‌ها بخصوص وزارت صمت و شرکت‌های مادر تخصصی از جمله ایدرو ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحیمی با تشکر از همکاری‌های موثر دکتر بیات، معاون وزیر و سرپرست ایدرو با مدیران فارس، افزود: باید برای جبران عقب ماندگی فارس در حوزه صنعت در قالب برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت، بلند مدت برنامه ریزی کرد تا با تحقق برنامه‌ها و همت دست اندرکاران موجب توسعه و پیشرفت استان فارس شود.

استاندار فارس با اشاره به دیدار‌های خود و پیگیری مشکلات استان در تهران، گفت: با مجموعه‌های دولتی، ارتباط و تعامل خوبی وجود داردو تعامل و گسترش ارتباطات با ایدرو نیز در دستور کار مدیریت استان فارس قرار گرفته است.

رحیمی با اشاره به قابلیت‌های منابع انسانی، دانش فنی، اعتبار برند و نیز توان و قدمت ایدرو و همچنین سایر سرمایه‌های سازمان گسترش از آمادگی مجموعه دستگاه‌های استان برای پشتیبانی و فراهم آوری زمینه حضور سرمایه گذاران در طرح‌های صنعتی مشترک با ایدرو خبر داد.

او با تاکید بر ضرورت تسریع در راه‌ااندازی و فعالیت منطقه ویژه اقتصادی شهرستان جهرم توسط ایدرو از معاون وزیر درخواست کرد همکاری‌های لازم در جهت اختصاص زمین و امکانات زیرساختی به متقاضیان انجام شود.

استاندار فارس اظهار امیدواری کرد در نتیجه این همکاری به موازات رشد و توسعه منطقه ویژه اقتصادی لامرد و فعالیت‌های گسترده صنعتی نظیر کارخانجات آلومینیوم لامرد به منظور توسعه و صنعتی سازی جنوب استان، شهرستان جهرم نیز با بهره گیری از توانمندی‌های بخش خصوصی و مساعدت دولتی، رشد و شکوفایی صنایع در فارس محقق شود.

رحیمی همچنین ازامادگی مناطق ویژه شیراز، لار و دیگر شهرک‌های صنعتی استان برای سرمایه گذاری سرمایه گذاران بخش خصوصی وایدرو خبر داد.

او از دیگر موارد نیازمند رسیدگی و همکاری ایدرو در فارس را موضوع افزایش سرمایه گذاری و توسعه کارخانه ایران خودرو شیراز عنوان و اضافه کرد: ایران خودرو شیراز که با سرمایه گذاری ایدرو و کارخانجات مخابراتی راه دور ایران (itmc) فعالیت‌های محدودی دارد، می‌تواند با حمایت مدیر عامل و هیات مدیره ایدرو به توسعه و افزایش ظرفیت بیشتری برسد.

استاندار فارس با اظهار تاسف از عقب ماندگی فارس در توسعه صنعتی در بخش تولیدات خودرو از دکتر بیات خواست علاوه بر مساعدت‌های کوتاه مدت همکاری لازم برای انجام مطالعات و سرمایه گذاری بمنظور راه‌اندازی خطوط تولید خودرو و قطعات در فارس داشته باشند.

امیر بیات، معاون وزیر صمت و سرپرست شرکت توسعه و نوسازی صنایع ایران نیز در ادامه این نشست گفت: ایدرو به سهم خود در صنعتی سازی و گسترش صنعت در فارس تلاش خواهد کرد.

او با تاکید بر اهمیت برگزاری این نشست‌ها افزود: منطقه ویژه اقتصادی جهرم از جمله مناطقی است که می‌تواند با مشارکت بخش خصوصی در حوزه صنعت موفق باشد که در همین زمینه ایدرو آماده همکاری با متقاضیان است.

بیات با اشاره به دانش فنی بالای مورد نیاز برای کارخانه کاغذ سازی خرامه، گفت: استحصال انواع کاغذ‌های RMP با ضخامت ۴ صدم تا ۱ میلیمتر از سنگ‌های کربنات کلسیم به عنوان مواد اولیه این محصول تنها بخشی از الزامات راه‌اندازی این واحد صنعتی است و نیروی انسانی، دانش فنی و ماشین آلات مورد نیاز از جمله سایر ابعاد ضروری اجرای طرح است که ایدرو در این زمینه با روزآمد سازی مطالعات فنی، اقتصادی و امکان سنجی پروژه زمینه اجرایی شدن پرشتاب‌تر آن را پی گرفته است.

به گفته او، برآورد ارزش روز سرمایه گذاری ارزی و ریالی تمام فاز‌های عملیاتی این طرح حدود ۵ هزار میلیارد ریال است که ایدرو در فاز نخست امسال عملیات تکمیل ظرفیتی در حدود ۵ هزار تن انواع کاغذ RMP را از مجموع ۲۰ تن در دستور کار خود دارد.

بیات با تشریح مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم‌های ظالمانه، گفت: اینکه در اوج سختی‌های کشور نسیم کار و تلاش و مطالبه از استان کهن فارس احساس می‌شود نشان دهنده عظم مجموعه استان برای زمینه سازی حضور سرمایه گذاران و صنعتگران است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استاندار فارس راه اندازی کارخانه تولید کاغذ شهرستان خرامه صنعت زیست محیطی سرمایه گذاری معاون وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۷۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بروزرسانی تجهیزات آزمایشگاهی با کمک اپرتورهای ارتباطی

دکتر سید محمد کرباسی در گفت و گو با خبرنگار مهر، درباره برنامه ریزی این ستاد در تحقق شعار امسال در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: براساس صحبت های رهبر معظم انقلاب یکی از مهمترین مخاطبان این شعار شرکت های دانش بنیان و بدنه زیست بوم فناوری کشور است. دلیلش هم این است که این شرکت ها عمدتا شرکت های خصوصی و از جنس مردم هستند و هم اینکه جنس کارشان تولید است در حالی که در بخش های دیگر ممکن است با شکل های دیگری از کسب و کار و یا مالکیت های نه لزوما مردمی مواجه باشیم. بنابراین شعار امسال تا حد زیادی با حوزه های ماموریتی معاونت علمی و بحث توسعه اقتصاد دانش بنیان ارتباط دارد که البته در شعار سال های قبل هم این موضوع مورد تاکید بود.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی حوزه ارتباطات، هوشمندسازی، اتصال پذیری امنیت سایبری و توسعه فناوری های مرتبط با ارتباطات ماهواره ای را از اهداف ماموریتی این ستاد برشمرد و افزود: متناسب با شعار امسال نیز هدف ستاد این خواهد بود که کسب و کارهای فعال در توسعه حوزه های فناوری مذکور را شناسایی و متناسب با شرایطی که دارند، حمایت کنیم که این حمایت از جنس پیگیری و تضمین بازارشان است و یا می تواند از جنس مذاکره برای بحث های زیرساختی، دریافت اعتبار مالیاتی برای اجرای پروژه های تحقیق و توسعه، ارائه تسهیلات و تامین مالی باشد. البته در همین ارتباط به طور مستمر در تلاش برای جذب همکاری سایر نهادهای همکار در حوزه های مرتبط هستیم.

جذب سرمایه گذاری مردمی و سرمایه گذاری‌های خطرپذیر در حوزه توسعه فناوری

وی در ادامه با اشاره به همکاری ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات با اپراتورها و شرکت های بزرگ انفورماتیک، این مدل همکاری ها را موثر در جذب همکاری نهادهای خصوصی دانست و افزود: برنامه دیگری را که در دستور کار ستاد قرار دارد، بحث پیگیری و جذب سرمایه گذاری مردمی و سرمایه گذاری‌های خطرپذیر در حوزه توسعه فناوری است که همه این مجموعه هایی که عنوان کردم، می توانند در بحث حمایت و تامین مالیِ توسعه زیست بوم کمک کنند.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی خاطرنشان کرد: جهش تولید به معنای رشد سریع فراتر از معمول است و خب این مستلزم ارائه روش‌های خلاقانه و متفاوت از قبل است به نحوی که ما شاهد یک تغییرات سریع و غیرمنتظره باشیم. قطعا در صورتی ما می‌توانیم شاهد جهش تولید باشیم که بتوانیم از یک سری موانع موحود با راه حل های ابتکاری عبور کنیم.

توسعه فناوری های هسته شبکه و رادیو نرم افزارها در دستور کار

کرباسی ورود به حوزه هایی از توسعه فناوری را که محدودیت های اقتصادی و تحریمی اثر کمتری بر روی آن ها دارد را از برنامه های دیگر این ستاد در سال ۱۴۰۳ عنوان کرد و افزود: مثلا در توسعه نرم افزار هرچقد سرمایه گذاری بیشتری داشته باشیم، با هزینه های کمتری می توانیم به نتایج بیشتری برسیم. در نتیجه حوزه های اولویت دار ستاد متمرکز بر بحث هایی مثل توسعه فناوری های مبتنی بر نرم افزار در حوزه آی سی تی مثل توسعه فناوری های هسته شبکه، توسعه رادیو نرم افزارها در ارتباطات رادیویی و ... است. علاوه بر این اقداماتی که می تواند در حوزه انتقال فناوری و ایجاد میان برهایی در توسعه فناوری از طریق همکاری های بین المللی اتفاق بیفتد قطعا می تواند گام دیگری در راستای ایجاد جهش تولید دانش بنیان باشد.

دغدغه‌های شرکت های دانش بنیان در مسیر تحقق جهش تولید

وی همچنین درباره چالش ها و دغدغه های مشارکت مردمی در جهش تولید نیز توضیح داد و گفت: در ابتدا باید ببینیم که چه چالش هایی برای نهادهای مردمی در مشارکت وجود دارد. یک سری از این ها چالش هایی اند که شرکت های دانش بنیان به عنوان بخشی از نهادهای مردمی با آن سر و کار دارند که عمدتا از جنس تامین زیرساخت، تامین مالی و ایجاد گردش مالی است. بالاطبع هرکدام از این ها ابزارهای خاص خودش را می طلبد مثلا در تامین زیرساخت اینکه بتوانیم آزمایشگاه های ملی را تجهیز کنیم و به نحوی این ها را از طریق شبکه آزمایشگاهی معاونت در دسترس شرکت ها قرار دهیم، می تواند یک راه حل بخشی برای این مساله باشد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی بیان کرد: در بخش دیگر در بحث تامین زیرساخت اینکه بتوانیم در تعامل با پارک های علم و فناوری، بحث استقرار شرکت های دانش بنیان را پیگیری کنیم، یکی از راهکارهایی است که در رایزنی با وزارتخانه های دیگر محقق می شود. ما برای اینکه بتوانیم این چالش ها و دغدغه ها را شناسایی کنیم، در ستاد کارگروه های تخصصی را تشکیل دادیم که وظیفه اصلی شان شناسایی اولویت ها، ضرورت ها و نهادهای مردمی فعال در این حوزه ها است تا در نهایت توسعه فناوری و جهش تولید در حوزه های خاص از کانال های درست پیگیری و محقق شود.

کرباسی در ادامه بهره مندی از ظرفیت نخبگانی را برای کشف راه حل های خلاقانه و هوشمندانه برای حل مسائل و موانع در مسیر جهش تولید را ضروری و مهم دانست و گفت: در همین راستا ستاد تلاش کرده به کمک بنیاد ملی نخبگان در جهت شناسایی نخبگانی که بتوانند در این حوزه ها به ما کمک بدهند، اقدامات خوبی انجام دهد..

تجهیز زیرساخت های پژوهشی با اعتبار مالیاتی

وی ضمن اعلام اینکه در حوزه دانشگاهی درصدد تعریف یک رشته تخصصی به صورت ماینور (دوره فرعی) در حوزه اینترنت اشیا هستیم و اقدامات خوبی در همین رابطه انجام شده است، تصریح کرد: در حوزه آموزش امنیت سایبری اقداماتی در دستور کار قرار دارد و در همکاری با وزارت ارتباطات در حال پیگیری این موضوع هستیم تا انشاالله به زودی شاهد تربیت فارغ التحصیلان متخصص در حوزه امنیت سایبری باشیم.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی با اعلام اینکه تجهیز آزمایشگاه ها و زیرساخت های پژوهشی دانشگاه ها به کمک منابع اعتبار مالیاتی در دستور کار ستاد قرار دارد، گفت: در مذاکره با اپراتورها در تلاش هستیم موضوع بروزرسانی تجهیزات آزمایشگاهی و همچنین اضافه شدن آن ها به شبکه ملی آزمایشگاهی معاونت علمی را دنبال کنیم تا در نهایت این ظرفیت ها به زیست بوم فناوری آی سی تی اضافه شوند. هدف اصلی‌ این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتورها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند.

وی ادامه داد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح های آن ها مورد تأیید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت ها کسر می‌شود.

کد خبر 6095168 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • توسعه متوازن با رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط مثبت ممکن است
  • ۹۰ درصد کارهای اجرایی کارخانه کاغذ زاگرس انجام شده است
  • ‌تلاش برای راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی جدید در مناطق تقاضا محور استان فارس
  • معدن، دومین منبع تولید ثروت بعد از نفت
  • سرمایه‌گذاری‌های بزرگ صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد
  • بروزرسانی تجهیزات آزمایشگاهی با کمک اپرتورهای ارتباطی
  • ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا